Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція клянеться, що тортур не застосовувала, синці не пояснили

Четвер, 2 травня 2013, 16:23

Кримська міліція заявляє, що діяла в рамках закону по відношенню до підприємця, однак жодним словом не прокоментувала синці та подряпини на його руках.

Так, у повідомленні СЗГ ГУМВС в Криму зазначається, що 1 травня начальник автогосподарства Алуштинського Госіполкома поскаржився до міліції про те, що на набережній м. Алушта їздить без дозвільних документів та погодження з Алуштинською міською радою електромобіль.

На місце події для перевірки інформації виїхала слідчо-оперативна група, в тому числі співробітники підрозділів ДСБЕЗ, дільничних інспекторів міліції, Державтоінспекції.

Автомобіль був зупинений при його русі. За кермом перебувала молода дівчина, а в салоні - 5 пасажирів, які нібито заплатили за поїздку.

Підприємець М. приїхав на місце, коли електромобіль вже помістили на евакуатор. Підприємець своєю машиною перегородив рух евакуатора. Крім того міліція заявляє, що він ображав правоохоронців і "погрожував співробітникам міліції своїми корупційними зв'язками".

Йому було зроблено близько 15 зауважень про те, що він порушує громадський порядок.

Підприємця звинувачують у злісній непокорі вимозі працівника міліції при виконанні ним службових обов'язків.

Том, заявлють у міліції, на нього наділи наручники. Міліція заявляє, що після цього громадянин заявив, що йому стало погано, тому йому викликали швидку.

"Однак від медичної допомоги та прийому будь-яких медикаментів, які могли б поліпшити його стан здоров'я, громадянин М. відмовився", - додали в повідомленні.

Міліція заявляє, що громадянин М. наніс тілесні ушкодження дільничному інспектору міліції Алуштинського МВС Євгену Маркову - синці та подряпини на руках і зап'ястях. Між тим очевидець подій Андрій Євтушенко зазначив, що жодних подряпин на руках дільничного не було.

Міліція заявляє, що інший громадянин, який знімав відео, "зробив останнього жест рукою, що показує, що громадянин М. повинен симулювати поганий стан свого здоров'я".

Саме цим міліція пояснює кадри, на яких підприємець "показує", що йому погано.

"Проте ні присутня поруч дружина, ні громадянин Є. на погане самопочуття громадянина М. не відреагували. Бригаду "швидкої допомоги" громадянину М. викликав дільничний інспектор міліції Євген Марков", - зазначили у міліції.

"На сьогоднішній день стан здоров'я громадянина М. стабільний. За поясненням медиків, він просто переніс душевне хвилювання", - додали у повідомленні.

"Офіційно заявляємо, що заходи фізичного та психічного впливу по відношенню до громадянина М. співробітниками міліції не застосовувалися", - наголосили в міліції, однак ніяк не пояснили подряпини на тілі підприємця.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування