Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Арбузов поспішив повідомити, що черг за паспортами немає

Вівторок, 6 серпня 2013, 16:08

Черги на видачу закордонних паспортів будуть повністю ліквідовані до 24 серпня.

Про це повідомляє прес-служба Державної міграційної служби.

"У зв’язку зі зміною виробника бланків паспортів громадянина України для виїзду за кордон, в липні, на жаль, були затримки із видачею закордонних паспортів громадянам", - йдеться у повідомленні.

"Починаючи з 12 липня виготовлення паспортів громадянина України для виїзду за кордон було відновлено, а вже з 22 липня Державна міграційна служба працює у штатному режимі з виготовлення паспортів для виїзду за кордон із терміном оформлення 10 днів (такі паспорти оформлюються без затримок)", - запевнили у відомстві.

Державне підприємство "Державний центр персоналізації документів", яке оформлює закордонні паспорти, працює у цілодобовому режимі та персоналізує всі бланки, що надходять з ДП "Поліграфкомбінат "Україна".

Станом на 6 серпня до територіальних підрозділів щоденно надається в середньому близько 8 тисяч паспортів, що більш як удвічі перевищує кількість поданих заяв.

"Водночас поточні черги для подачі заяв на оформлення закордонних паспортів, а також на отримання документів в органах ДМС практично відсутні", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, перший віце-прем'єр Сергій Арбузов ще у четвер заявляв, що черг на отримання паспортів вже немає.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування