Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У ПР "згадали" про незалежну пресу і вже не хочуть шоу "за склом"

Четвер, 21 листопада 2013, 13:18

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов обіцяє попросити спікера Володимира Рибака не ставити загороджувальне скло у ложі преси.

Про це він заявив, відповідаючи на запитання журналістів на брифінгу у четвер.

"Я особисто звернуся до керівника парламенту для того, щоб цього не робити. Тому що я абсолютно впевнений, що без незалежної преси і контролю з боку засобів масової інформації ми не побудуємо нормального суспільства".

Разом із тим він звернувся до журналістів з тим, щоб виявляти провокаторів, які кидають стороні предмети на голови депутатів.

Як відомо, журналісти звернулися з відкритим листом до спікера ВР Володимира Рибака із закликом не відгороджувати у парламенті ложу преси склом.

Рибак у вівторок висловив намір дати розпорядження про встановлення скла в ложі преси у сесійній залі парламенту, до чого його закликали депутати-регіонали.

Як відомо, на засіданні ВР у вівторок під час виступу регіоналки Ганни Герман, один з помічників депутата Олега Ляшка, який балотується в депутати, з балкона преси, волаючи "Юлі Волю!", розкидав листівки.

Регіонали також заявили, що на них із ложі преси впав об'єктив.

У той же час журналіст заявили, що об'єктив, який впав до сесійної зали, належить юнаку, який фотографує у Верховній Раді для потреб Партії регіонів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування