Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Клюєв ховається від бандитів у Києві та шукає заміну Януковичу

Субота, 1 березня 2014, 02:39

Депутат Сергій Клюєв виступає за пошук нового лідера для Партії регіонів.

Про це Клюєв сказав в Австрії в інтерв'ю віденській газеті Die Presse, переклад якого опублікувала Инопресса.ру.

"Нам з Партією регіонів потрібно почати все спочатку, підшукати нове обличчя. Все-таки в цій партії нараховується мільйон членів", - сказав Клюєв.

"Хоча Партія регіонів зараз і перебуває в опозиції, ми в цій ситуації готові підтримати новий уряд, щоб запустити реформи, які могли б стабілізувати країну", - додав Клюєв.

На питання про головну помилку Януковича, Клюєв відповів: "Усього цього не сталося би, якби він сам швидше просував зміни". "Якби він зреагував на початку грудня, це дозволило би уникнути багатьох проблем. Але він цього не зробив, і все покотилося, немов сніжний ком".

На запитання про самопочуття Андрія Клюєва, в якого нібито стріляли, Сергій Клюєв заявив: "Йому вже краще. Зараз там стільки бандитів. Я і мій брат, ми не зробили нічого незаконного. Він виступав за мирне розв'язання. І йому майже вдалося цього домогтися".

Клюєв молодший також заперечив, що його брат дав наказ стріляти: "Це точно був не мій брат, тому що він не командує поліцією".

Також Клюєв сказав, що його старший брат Андрій виступав за договір про Асоціацію з Євросоюзом:

"Всі були готові його підписати. Особливо за це боровся мій брат, це ж було у сфері його відповідальності".

Заява про відмивання Клюєвим грошей в Австрії він назвав "брудною пропагандою", але не став зізнаватися, хто за нею стоїть.

Він також стверджує, що "не використовує свій мандат для будь-яких комерційних цілей" і не є олігархом.

На питання про відсутність в парламенті Клюєв заявив, що хворіє: "Я хворий. У мене вчора була температура 39,5. Я вивіз свою сім'ю з Києва до Відня, оскільки на мій будинок здійснювалися напади".

Також Клюєв назвав Юлію Тимошенко "дуже талановитим політиком".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...