Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Захоплення військових частин в Криму розслідуть як диверсію

Неділя, 9 березня 2014, 18:57

За фактом захоплення військових частин у Криму розпочато досудові розслідування за ст.113 – "диверсія" та 341 – "захоплення державних будівель" Кримінального кодексу України.

Про це йдеться у повідомленні Генпрокуратури.

Так, за фактом проникнення на територію військової частини №2161  Чорноморський райвідділ МВС України в Криму вніс відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 113  Кримінального Кодексу

"Встановлено, що близько 40 озброєних невідомих осіб проникли в адміністративне приміщення, де заблокували посадових осіб. Під час вказаних дій невідомі пошкодили супутниковий зв'язок, чим унеможливили виконання посадовими особами своїх обов’язків з охорони державного кордону України та контролю за надводною обстановкою", - повідомили у ГПУ.

Крім того Ленінський райвідділ МВС України в Криму розпочав досудове розслідування за фактом захоплення відділу прикордонної служби "Щолкіне" Сімферопольського прикордонного загону.

"Вказані дії містять ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 341 Кримінального кодексу України (захоплення державних або громадських будівель чи споруд)", - зазначено у повідомленні.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування