Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинов сподівається, що суд "поставить крапку в існуванні КПУ''

Неділя, 18 травня 2014, 12:46

В.о. президента України Олександр Турчинов підписав офіційного листа до Міністерства юстиції, в якому пропонує ''негайно розглянути всі матеріали, надані СБУта  ГПУ щодо незаконної антиконституційної діяльності Комуністичної партії".

Про це Турчинов заявив під час пам'ятних заходів у заповіднику "Биківнянські могили" в Києві 18 травня, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Сьогодні підписав офіційного листа на Міністерство юстиції України, де пропоную міністру негайно розглянути всі матеріали, надані Службою безпеки України, Генеральною прокуратурою щодо незаконної антиконституційної діяльності Комуністичної партії", - повідомив Турчинов.

"Я переконаний, що український суд поставить крапку в цій справі", - додав в.о. президента.

Як відомо, раніше в.о. президента Олександр Турчинов заявив, що попросить розглянути питання стосовно заборони КПУ як причетної по сепаратистської діяльності.

Таким чином Турчинов відреагував за виступ Петра Симомоненко, який звинуватив владу в організації різанини в Одесі, порівнявши її з інквізицією, обізвав правоохоронців з західних областей і Нацгвардію "головорізами" і заявив, що вони нібито розстріляли "мирну демонстрацію в Маріуполі".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування