Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Озброєні люди вимагають архіви й ключі в Донецьку

П'ятниця, 4 липня 2014, 13:50

Озброєні люди в Донецьку зайшли в кілька приміщень, що належать державі.

Так, близько 12 годин дня "в одне із приміщень обласного державного архіву, розташоване в Донецьку по вулиці Челюскінців, прийшли озброєні люди", - повідомляє прес-служба Донецької облдержадміністрації. 

"Вони вимагають передати їм архівні документи й ключі від приміщень", - говориться в повідомленні. Зараз в архіві перебувають шість співробітниць. 

У цьому приміщенні перебувають архівні документи, пов'язані із промисловими підприємствами області, а також нарахуванням зарплат людям, що працювали в регіоні в різні роки. 

Крім того, в 11.45 біля будівлі Територіального управління Держміськнагляду в Донецькій області по вул.Артема, 97 перебувають озброєні люди, повідомляє прес-служба Донецької міськради в п'ятницю.

"За повідомленнями жителів, люди в камуфляжній формі зайшли всередину будинку. Співробітники тимчасово залишили робочі місця",- говориться в повідомленні.

У мерії просять дончан бути максимально обережними, не наближатися й не вступати в конфлікти з  озброєними людьми, не вести фото- і відеозйомку подій, не піддавати своє життя небезпеці, а також у міру можливості обходити й об'їжджати цю частину міста. 

ОстровІнтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...