Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На переговорах у Мінську будуть лідери бойовиків "ДНР" - ЗМІ

Понеділок, 1 вересня 2014, 08:33

Учасники контактної групи по Україні (Україна - Росія - ОБСЄ) у понеділок знову зберуться Мінську для проведення консультацій з розв’язання конфлікту на Донбасі.

Як пише російський "ИТАР-ТАСС", у зустрічі також братимуть участь "представники керівництва" самопроголошеної "Донецької народної республіки" (ДНР), яка в Україні визнана терористичною організацією.

Останнє засідання групи пройшло в Києві 14 серпня, а 31 липня засідання контактної групи за участю представників "ДНР" також проходило в Мінську.

У попередній зустрічі в білоруській столиці брали участь екс-президент України Леонід Кучма, посол Росії в Україні Михайло Зурабов, офіційний представник голови ОБСЄ з питань урегулювання ситуації в Україні Адельхейд Тальявіні, а також т.зв. "віце-прем'єр ДНР" Андрій Пургін.

Як очікується, склад учасників нинішньої зустрічі переважно не зміниться. Участь Кучми в запланованій зустрічі підтвердив представник Ради національної безпеки й оборони України Андрій Лисенко.

На думку Пургіна, піти на переговори в рамках контактної групи Київ змусили "успіхи ополченців" у боях. "Київ на сьогодні, на жаль, сприймає тільки позицію сили", - заявив він кореспонденту ИТАР-ТАСС.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування