У "Блоці Порошенка" не виключають, що до коаліції можуть входити депутатські групи

Четвер, 6 листопада 2014, 22:35

Учасники переговорів щодо створення парламентської коаліції ведуть дискусію про те, що членами коаліції можуть стати й депутатські групи.

Про це повідомив кандидат у народні депутати від партії "Блок Петра Порошенко" Віталій Ковальчук.

"Ми вказали, що членами майбутньої коаліції повинні бути депутатські фракції. І на сьогодні вже проводимо дискусію, що членами коаліції можуть бути депутатські групи", - сказав він в ефірі 5-го каналу в четвер.

Водночас, за словами Ковальчука, до складу коаліції не будуть прийняті депутати, які голосували за "ганебні закони 16 січня".

Щодо терміну підготовки коаліційної угоди представник "Блоку Петра Порошенка" спрогнозував: "Сьогодні ми не виключаємо, що принаймні до кінця наступного тижня ми зможемо вийти на остаточний текст коаліційної угоди".

За його словами, спочатку може бути узгоджений текст такої угоди, а потім, після того, як депутати почнуть здійснювати свої повноваження, може бути створена коаліція.

Зараз переговори про створення коаліції ведуть партії "Блок Петра Порошенка", "Народний фронт", "Об'єднання "Самопоміч", Радикальна партія Олега Ляшка. Планується, що в суботу, 8 листопада, до цього процесу приєднається ВО "Батьківщина".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування