Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Народний мер" Макіївки був кримінальним авторитетом і живе в будинку за 10 млн

П'ятниця, 7 листопада 2014, 16:23

Призначений бойовиками в липні "народний мер" Макіївки Юрій Покінтелиця в 90-х роках був кримінальним авторитетом на прізвисько Фікс.

Про це повідомляє "Донецька правда" з посиланням на свої джерела.

За даними видання, в той час Покінтеліца вів бізнес "жорстко – як це було прийнято в кримінальних угрупованнях Донбасу того часу".

48-річний "народний мер" родом з Одеси, одружений, має сина. Має дві освіти – метролога і вчителя фізкультури. Протягом останніх 20 років проживає в Макіївці, а в юності працював у Якутії, звідки, ймовірно і тягнуться коріння його теперішнього бізнесу – він заводчик собак породи маламут.

Всі фото: Донецька правда

Покінтелиця є президентом Федерації їздового собаківництва. Його сім'я в Макіївці і Донецьку володіє мережею зоомагазинів "Маламут", а також племінним розплідником "Північна перлина" (North Pearl), який професійно займається породами собак Аляскінський маламут і Західносибірская лайка.

Розплідник знаходиться в Червоногвардійському районі за домашньою адресою Покінтелиці.

В червні 2013 року майбутній "народний мер" виставляв свій будинок на продаж в інтернеті. Згідно з опублікованою інформацією, будинок розташований на ділянці розміром 14 соток. Він побудований в 2008 році з усіма зручностями: санвузли, водопровід, каналізація, газ, кондиціонер, дорогий дизайнерський ремонт.

 
 

За даними видання, ціна цієї нерухомості на сьогоднішній день складає більше 10 млн грн.

Зараз місто повністю знаходиться під контролем терористів. Згідно з даними українських силовиків, саме через Макіївку в Донецьк надходять основні колони військової техніки, яку приганяють з Росії.

Крім того, з териконів Червоногвардійського району міста бойовики майже щодня ведуть обстріл західних районів Донецька та аеропорту.

Будинок Покінтелиці знаходиться саме в цьому районі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...