Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СБУ затримала коректувальників і бойовика

Четвер, 5 лютого 2015, 09:12

СБУ затримала чотирьох українців, причетних до діяльності незаконного формування "ДНР".

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Поблизу м. Волноваха співробітники СБУ затримали місцевого мешканця, 1966 р.н., – інформатора незаконного збройного формування "Оплот" т.зв. "ДНР" на прізвисько "Мойдодир".

Встановлено, що зловмисник збирав інформацію про місця дислокації, переміщення українських вояків, військової техніки, розташування блокпостів в районах населених пунктів Ольгінка, Новотроїцьке, Лісове, Велика Анадоль, Миколаївка, Володимирівка. Зібрані відомості "Мойдодир" передавав телефоном особисто ватажку однієї з бригад бандформування "Тіхону".

Оперативні групи контррозвідки СБУ поблизу м. Красноармійськ затримали двох інформаторів та коригувальників вогню терористів, 1974 та 1985 р.н., які за власною ініціативою збирали дані про підрозділи ЗСУ в районі населених пунктів Очеретине та Тоненьке.

В Одеській області співробітники військової контррозвідки затримали українця, 1985 р.н., – активного учасника терористичної діяльності на прізвисько "Філософ".

Бойовик у квітні минулого року вступив до незаконного військового формування терористичної організації "ДНР", зі зброєю в руках чергував на блокпосту поблизу м. Костянтинівка, брав участь у нападах на державні установи та вбивствах мирних громадян.

Аби уникнути покарання за вчинені злочини "Філософ" втік та переховувався на Одещині.

Стосовно затриманих тривають оперативно-слідчі дії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...