Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ДУК "Правий сектор" інтегрується в армію - Лисенко

Вівторок, 12 травня 2015, 13:44

Триває інтеграція представників Добровольчого українського корпусу у Збройні сили України.

Про це на традиційному брифінгу у вівторок розповів речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

За словами Лисенка, на базі 169-го Навчального центру Сухопутних військ "Десна" працює група офіцерів, що займається особовим складом. Військові допомагають координаторам з ДУКу та надають повну інформацію про соціальні гарантії та пільги, якими користуються українські військовослужбовці.

"Усім новоприбулим бійцям видають особисту зброю та повний комплект обмундирування", запевнив Лисенко.

Він також нагадав, що добровольчі батальйони "Донбас" і "Айдар" вже повністю інтегровані у Національну гвардію та Збройні Сили, "отримали бронетехніку та артилерію, що значно підвищило ефективність цих підрозділів".

Як відомо, 9 травня бійці Добровольчого українського корпусу (ДУК) "Правого сектора" заявили, що їхній навчальний центр "Десна" травня можуть розігнати силою.

У свою чергу Генштаб ЗСУ назвав неправдивою заяву "Правого сектора". За твердженням армійців, у будівлі на території полігону, яку займав ДУК, просто запланували ремонт., після якого її використовуватимуть військові ЗСУ. 

Лідер партії "Правий сектор" Дмитро Ярош заявив про досягнення домовленості, що навчальний центр Добровольчого корпусу партії у "Десні" поки не розганятимуть.

Як відомо, добровольців ДУКа закликають увійсти в офіційні збройні формування України

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...