У Авакова заявили, що Чеботар навіть не радник

Субота, 23 травня 2015, 21:55

Звільнений з посади заступника міністра внутрішніх справ Сергій Чеботар не обіймає посаду радника глави МВС.

Про це йдеться у відповіді Департамента кадрового забезпечення МВС України, пише "Телекритика".

"Станом на 18 травня 2015 року Чеботар Сергій Іванович не є радником Міністра внутрішніх справ України", - йдеться у тексті відповіді за підписом начальника департаменту Віктора Слівінського.

 

Як відомо, 5 травня нардеп від БПП  Дмитро Добродомов заявив, що після відставки Чеботар став радником міністра внутрішніх справ.

"Нічого не змінилося. Після скандалу Сергій Чеботар, нібито, звільнився з посади заступника міністра МВС, але він продовжує сидіти в тому ж кабінеті і курирувати всі ті ж питання і схеми, якими займався до цього, але вже в якості радника Авакова", - заявив Добродомов.

13 травня заступник глави МВС Сергій Чеботар заявив, що йде у відставку через "систематичне цькування у вигляді замовних публікацій" у ЗМІ.

Біля будинку Чеботаря в c.Лісники напали на знімальну групу телеканалу ZIK. Як стверджують журналісти, нападниками виявились зять Чеботря Олег Поліщук та його бізнес-патнер Сергій Гаврилко.

Про причетність Чеботаря до корупційних схем повідомлялося ще у 2014 році.

13 травня у Верховній Раді група народних депутатів зареєструвала проект постанови про звільнення голови МВС Арсена Авакова через скандал із Чеботарем.

Нардепи заявили, що хочуть відставки Авакова навіть попри відставку його заступника Чеботаря.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування