Березенко: У Чернігові зараз перебуває більше половини фракції БПП

П'ятниця, 24 липня 2015, 21:06

Кандидат у народні депутати на 205 окрузі Сергій Березенко заявив, що у Чернігові наразі перебуває більше половини фракції Блоку Петра Порошенка.

Про це він заявив в ефірі "Громадського ТБ" в п'ятницю ввечері.

"Зараз тут знаходиться більше половини фракції. А чому вас це дивує? Ви заїдьте, подивіться, що тут відбувається, і ви зрозумієте..", - сказав Березенко.

На запитання про те, чому народні депутати не працюють на своїх округах, а вирушили до Чернігова, він повідомив, що штаби його команди піддаються атакам.

Березенко пояснив, що звернувся по допомогу саме до депутатів, а не до правоохоронців, бо "міліція приїжджає і лише констатує факт побиття".

Як відомо, вибори на 205 окрузі у Чернігові мають відбутися 26 липня. Найзатятішими конкурентами там нині є Геннадій Корбан та Сергій Березенко.

22 липня Чернігівський окружний адміністративний суд не визнав роздачу продуктових наборів та обідів кандидатом в нардепи від партії "Укроп" Геннадієм Корбаном підкупом виборців.

У той же час у Сергія Березенка, який наразі очолює Державне управління справами при президенті, раніше виявили автомобіль зі значною кількістю грошей, зброєю і списками ймовірно підкуплених виборців. Сам Березенко називає провокацією інформацію про це.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування