Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гіркін нагадав, що Захарченка та Плотницького "поставив" Кремль

Неділя, 5 липня 2015, 18:44

Колишній ватажок бойовиків "ДНР" Ігор Стрєлков - Гіркин заявив, що ватажки  "ДНР" та "ЛНР" Олександр Захарченко та Ігор Плотницький очолили бойовиків за вказівкою Кремля.

"Це наслідок нашої московської політики. Поставити на чолі обох республік, м'яко кажучи, морально нечистоплотних", - зазначив  він.

За словами бойовика, терористи "саджають у підвал тих, хто не згоден з діями "лідерів ДНР та ЛНР" - і проукраїнськи, і  проросійськи налаштованих людей.

"Будь-яка влада підбирає людей під себе. Були люди, які йшли поперек лінії партії. В "ЛНР" з ними розправилися дуже жорстко. У "ДНР" менш жорстко, але теж всіх пересаджали. Неугодних посадили", - сказав Гіркин.

Також він зазначив, що і бійці, і командири серед бойовиків "порушували закон навіть більш, ніж це припустимо у воєнний час".

"Арешт зараз використовується не як покарання, а як боротьби за владу. Одні люди ті, які можуть віджимати машини, обкладати даниною. А інших, які не бажані за перевищення повноважень "знімаються" у підвал", - додав він.

Новости Донбасса

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування