Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Жебрівський кличе донеччан повертатись на Донбас, має 500 вакансій в ОДА

Вівторок, 7 липня 2015, 11:07

Новий голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський закликав патріотів повертатись на Донбас і приходити на держслужбу.

Про це він написав у своєму Facebook.

Оголошую мобілізацію патріотів на державну службу в Донецькій обласній адміністрації! На жаль, як голова ОДА змушений к...

Posted by Павло Жебрівський on 7 липня 2015 р.

За його словами, в області бракує достатньої кількості професійних патріотичних кадрів для здійснення належного управління.

"За три тижні своєї роботи я стикнувся з неодноразовими проявами саботажу та симпатій терористам. Зрозуміло, що за таких умов сподіватись на швидкі перетворення та відновлення української влади на звільнених територіях не доводиться", - скаржиться Жебрівський.

"На сьогодні в адміністрації понад 500 вакансій. Незначна кількість службовців, які залишились вірними українській державі, виконують вражаючий обсяг завдань, щоб підтримувати життєдіяльність області", - розповів він.

Він закликав донеччан, які вимушено виїхали з Донбасу, "повертатися і разом піднімати Донеччину".

"Не можу обіцяти високі зарплати та комфортні умови праці. Навпаки, гарантую, що буде нелегко. Але точно пропоную драйв і можливість виконати свій обов’язок перед українським народом. Готовий максимально сприяти, підтримувати і відкривати перспективи для ефективних менеджерів", - запевнив голова ДонОДА.

При цьому він уточнив, що чекає як жителів Донбасу так і мешканців інших областей, готових працювати над відновленням звільнених територій.

Як відомо, Жебрівського призначив губернатором президент Петро Порошенко після звільнення з цієї посади Олександра Кіхтенка.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування