Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Експертиза знайшла сліди від пістолета на руці фігуранта справи Нємцова

Субота, 26 вересня 2015, 05:55

Експерти зробили висновок, що головний фігурант справи про вбивство опозиціонера Бориса Нємцова Заур Дадаєв стріляв у політика з лівої руки.

Про це повідомляють "РИА Новости" з посиланням на адвоката Дадаєва Шамсудіна Цакаева.

"Сьогодні я ознайомився з результатами хімічної судової експертизи, яка встановила, що на представлених зрізах нігтьових пластин правої і лівої руки, змивах кистей правих і лівих рук і в змиві лівої завушної області, отриманих від Дадаєва, виявлено поодинокі мікрочастинки продуктів пострілу", - сказав захисник.

Експерти, таким чином, приходять до висновку, що Дадаєв стріляв у Нємцова з лівої руки, проте захист не згоден з їх думкою.

"Ми на два аркуші написали заяву про те, що Дадаєв сповідує іслам, з 13 років він щодня робить обов'язковий намаз, який включає обмивання кистей рук, вушних раковин, обличчя та волосся. Це не рахуючи гігієнічних обмивань. Його затримали через шість днів після вбивства , таким чином, за цей час він здійснив як мінімум 30 обмивань ", - зазначив Цакаєв.

"Апріорі не могло бути на ньому будь-яких часток. Взагалі не могло бути", - додав він.

Нагадаємо, троє фігурантів справи про вбивство Нємцова, серед яких і Дадаєв, не назвали слідству імена замовників.

Раніше, один із затриманих, Заур Дадаєв, зізнався у вбивстві політика, проте пізніше став стверджувати, що його змусили силою визнати себе винним у вбивстві Нємцова.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування