Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У БПП визнали обрання Вілкула, попри заяви про фальшування

Понеділок, 16 листопада 2015, 21:49

Міська партійна організація БПП "Солідарність" визнала легітимними вибори у Кривому Розі.

Про це йдеться у заяві політсили, оприлюдненій у понеділок ввечері.

"Ми дякуємо партнерам по політичній боротьбі, союзникам у демократичних політичних силах, і вважаємо результати місцевих виборів-2015 року у Кривому Розі легітимними, і такими, що встановлені відповідно до європейських стандартів", - сказано в повідомленні.

Раніше стало відомо, що у міській комісії один з двох представників БПП голосує в унісон з Опоблоком, так само як і двоє представників Народного Фронту. Після оприлюднення цієї інформації, в НФ вирішили замінити своїх представників у міській комісії.

"Українська правда" звернулася по коментар з приводу заяви до БПП. Також УП звернулася до нардепа Ігоря Кононенка по коментар, однак він не відповідає на телефонні дзвінки і смс.

Як відомо, місцевий міський виборчком поспішно вранці в понеділок оголосив переможцем чинного мера Юрія Вілкула.

При цьому його опонент - представник "Самопомочі" Юрій Милобог заявляє про фальсифікації на певних дільницях одного з районів. У 6 з 7 районів лідирує Милобог і лише в одному - Вілкул. При цьому розрив становить 752 голоси.

В "Самопомочі" заявляють, що під час виборів на кількох дільницях були вкидання і каруселі. Всі скарги політичної сили міська комісія вирішила розглядати у вівторок о 18-й годині.

Попри це, на сайті ЦВК вже з'явилася інформація про перемогу на виборах у Кривому Розі  чинного мера міста, кандидата "Опозиційного блоку" Юрія Вілкула.

Згідно з інформацією, за Вілкула проголосувало 49,25% виборців, за кандидата в мери від партії "Самопоміч" Юрія Милобога - 48,83% виборців.

Представники кандидата від "Самопомочі" Юрія Милобога заявили, що вимагатимуть скасування результатів виборів на дільницях, щодо яких є скарги.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування