Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Румунії стався вибух на хлібзаводі, є постраждалі

П'ятниця, 6 листопада 2015, 00:41

Потужний вибух прогримів в четвер увечері на комбінаті хлібопродуктів в румунському місті Брашов.

За попередніми даними, п'ять осіб отримали травми різного ступеня тяжкості, ще кілька людей знаходяться під уламками, передає Укрінформ.

На місце події виїхали держсекретар МВС Румунії Раед Арафат і чинний міністр охорони здоров'я Ніколае Беничоя.

Як повідомила один з керівників Брашовской повітової лікарні Швидкої медичної допомоги Даніела Некулою, в госпіталі оголошена загальна мобілізація, а відділення лікарні, в тому числі і реанімаційні, вже готові до прийому постраждалих.

За її словами, в даний час відомо про п'ять постраждалих, які отримали опіки різного ступеня тяжкості, а під уламками будівлі знаходяться ще 10 осіб.

На місці вибуху працюють кілька пожежних екіпажів Інспекторату з надзвичайних ситуацій та карети швидкої медичної допомоги.

Нагадаємо: минулого тижня в результаті великої пожежі в одному з нічних клубів Бухареста, 32 людини загинули, більше 180 отримали опіки різного ступеня тяжкості.

У зв’язку з цим тисячі людей в Румунії вийшли на акції протесту проти корупції в країні, що, як вони вважають, призвела до трагедії.

Після цього прем'єр-міністр Віктор Понта подав у відставку. Але демонстранти продовжують протести, вони скаржаться на урядову корупцію та порушення норм безпеки праці, і кажуть, що бачать відставку Понти тільки як початок реформи політичної еліти.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...