Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Кремлі схвалюють, що РосЗМІ не розповіли про вбивство дитини в Москві

Вівторок, 1 березня 2016, 01:37

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що в Кремлі підтримують рішення федеральних телеканалів не розповідати в ефірі про вбивство нянею дитини в Москві.

Про це повідомляє РБК.

Двоє співробітників федеральних каналів розповіли агентству, що найбільшим мовникам надійшла рекомендація не показувати в ефірі сюжети про вбивства дитини. За їх словами, представники влади побоювалися привертати увагу до національного питання.

У Кремлі цю інформацію спростували.

"Це не так. Це самі канали не стали показувати божевільних. Але ми їх підтримуємо ", - заявив Пєсков.

Офіційні представники російських Першого каналу, ВГТРК (в нього входить "Росія-1") і Рен-ТВ не змогли прокоментувати агентству, чому в новинах не вийшов сюжет про цей злочин.

Слідчий комітет завів кримінальну справу за ч.2 ст.105 КК "вбивство малолітнього" після вбивства дівчинки її нянею в Москві. За версією слідства, няня вбила дитину вранці, після того як з дому на вулиці Народного Ополчення пішли батьки.

Вона підпалила квартиру і покинула місце події.

Жінка прийшла до станції метро "Октябрьское поле", погрожувала влаштувати теракт і кричала "Аллах Акбар". Потім вона дістала з пакета голову дитини, після чого поліцейські оточили район.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування