Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Савченко стрімко втрачає вагу - адвокат

Понеділок, 28 березня 2016, 17:16

Українська льотчиця і нардеп Надія Савченко стрімко втрачає вагу, а з 6 квітня планує поновити сухе голодування.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише у понеділок її адвокат Микола Полозов.

"Здоров'я кілька днів тому погіршився, але зараз стан стабільний. У день втрата ваги 400-500 грам. Зараз вона важить 65 кг", - написав він.

Полозов додав, що вирок Савченко набуває чинності з 5 квітня. А вже 6 квітня вона поновить сухе голодування.

"Апеляцію подавати вона не збирається і забороняє адвокатам подавати за неї. На жаль, відрадити її від початку сухого голодування не вдалося. Вона збирається її почати 06.04", - написав він.

Встретились в СИЗО с Надеждой. Здоровье несколько дней назад ухудшалось, но сейчас состояние стабильное. В день потеря ...

Опубліковано Nikolai Polozov 28 березень 2016 р.

Як відомо, 22 березня Донецький суд Ростовської області РФ засудив Надію Савченко до 22 років ув'язнення в колонії загального режиму і штрафу в 30 тисяч російських рублів.

Голова Ради з прав людини при президенті РФ Михайло Федотов заявив, що переговори про обмін Надії Савченко можуть початися через 10 днів після оголошення вироку.

Президент Петро Порошенко заявив, що Київ ніколи не визнає цей вирок, однак висловив готовність обміняти Савченко на двох російських спецпризначенців Олександра Александрова і Євгена Єрофеєва, затриманих у зоні АТО на сході України.

Водночас прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що рішення про обмін Савченко буде приймати президент Володимир Путін.

Пізніше він також заявив, що вирішення питання щодо звільнення української льотчиці Надії Савченко ускладнюється "загальною русофобської істерикою" Києва.

Україснька правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування