Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кремль не розкриває подробиці розмови Путіна і Порошенка

Вівторок, 19 квітня 2016, 13:04

Кремль поки не готовий розкрити подробиці телефонної розмови президентів Росії Володимира Путіна та України Петра Порошенка про долю Надії Савченко.

Про це заявив у вівторок прес-секретар глави російської держави Дмитро Пєсков, передає РИА Новости.

"Ми поки не проговорюємо і не даємо жодних пояснень, тому, в якому ключі обговорювалася доля і російських громадян, і українки, ми поки не говоримо", - сказав Пєсков.

"На жаль, якось конкретизувати я, напевно, не зможу", – додав він.

У Кремлі поки не знають, як швидко будуть розвиватися події, пов'язані з подальшою долею Савченко, засудженої в Росії.

"Я не знаю. Все інше без будь-яких коментарів", – сказав Пєсков журналістам, відповідаючи на питання, наскільки швидко можна очікувати розвитку подій у справі Савченко.

Пєсков також підтвердив, що до Савченко буде допущений генеральний консул України в Ростові-на-Дону.

"Ось поки це вся інформація, яку ми готові надати за результатами цієї розмови", – цитує Пєскова російський "Інтерфакс".

Прес-секретар Путіна зазначив, що в ході телефонної розмови двох глав держав, що відбувся в понеділок, також були порушені питання врегулювання на південному сході України та "інші питання двостороннього характеру".

Як повідомлялось, у понеділок Петро Порошенко мав телефонну розмову з Володимиром Путіним, під час якої обговорювалося питання допуску до Савченко генконсула та лікарів і можливість її звільнення з тюрми.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: