Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Полторак доручив розслідувати, чим годують у навчальному центрі "Десна"

Середа, 20 липня 2016, 22:46

Міністр оборони Степан Полторак доручив військовій службі правопорядку провести розслідування ситуації з якістю харчування в 169 навчальному центрі "Десна".

Така інформація розміщена на Facebook-сторінці урядовця за результатами його зустрічі з головним військовим прокурором Анатолієм Матіосом.

"Наразі я доручив військовій службі правопорядку провести розслідування. Після його завершення ми передамо матеріали до військової прокуратури, аби винні понесли гідне покарання", - зазначив Полторак. 

"Питання якості харчування військовослужбовців перебувають на моєму особистому контролі. Реакція на подібні порушення буде швидкою, винні особи не уникнуть відповідальності. А усі порушення щодо забезпечення Збройних Сил України мають розглядатися як злочини проти Держави", - додав він.

Раніше повідомлялося, що Міністерство оборони має намір розірвати контракт на суму 400 мільйонів гривень з фірмою "Візит", яка забезпечує харчуванням військовослужбовців навчального центру "Десна", через незадовільну якість продуктів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування