Шокін відхрещується від цивільної дружини з елітною нерухомістю

Субота, 30 липня 2016, 14:54

Екс-генпрокурор Віктор Шокін заперечив дані, оприлюднені у розслідуванні журналістів про маєтки його фактичної родини, зокрема, один зі своїх маєтків під Києвом, який зареєстровано на його дитину. 

Про це Шокін заявив в ефірі телеканалу "112 Україна", пише Радіо Свобода.

За словами екс-генпрокурора, він не має цивільної дружини і вже "12 років завидний наречений". Також Шокін заявив, що не має стосунку до маєтків, про які йдеться у сюжеті. При цьому екс-посадовець заявив, що вважає розслідування "Схем" "замовним матеріалом" і йому "відомо, кому це вигідно". 

Як зазначила у Facebook журналіст "Схем" Наталія Седлецька, Шокін "погрожує судом". 

"Якщо знадобиться - ми до суду готові. І стаття, і сюжет - перевантажений документами на підтвердження... Ще частина неопублікованих файлів на цей випадок - у нас напоготові", - зазначила журналіст.

Також вона оприлюднила документ, який, за її словами, "доводить, що Віктор Шокін намагався приховати один зі своїх елітних маєтків під Києвом на 900 кв.м. від українців, просто переоформивши його на свою таємну однорічну доньку - напередодні вступу на посаду Генпрокурора".

 

Як відомо, журналісти програми "Схеми" опублікували сюжет, в якому розповідається, що колишній генпрокурор Віктор Шокін мав заможну цивільну дружину і дитину, про яких не вказав у своїй декларації.

Народні депутати від "Самопомочі" Єгор Соболєв і Семен Семенченко звернулися до Генпрокурора з проханням перевірити оприлюднену в ЗМІ інформацію про елітну нерухомість цивільної дружини екс-генпрокурора Шокіна.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування