Терористи заявили про термінову відеоконференцію через обстріл Авдіївки та ДФС

Субота, 25 лютого 2017, 16:31

Бойовики ОРДЛО заявили, що проводять надзвичайне засідання Контактної групи в режимі відеоконференції через обстріли району Донецької фільтрувальної станції в ніч на 24 лютого.

Про це 25 лютого повідомляє онлайн-ресурс бойовиків "ДАН" з посиланням на прес-секретаря ватажка бойовиків Дениса Пушиліна Вікторію Талакіну. 

"Почалися переговори в режимі відеоконференції", - сказала вона.

Зазначається, що через "критичну обстановку в районі ДФС" представники "ДНР" виступили з ініціативою провести у форматі відеоконференції екстрені переговори Контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі. Також повідомляється, що ініціативу підтримали в "ЛНР". При цьому бойовики звинуватили українську сторону в обстрілах електропідстанції в районі Брянки 23 лютого, "внаслідок чого під землею були заблоковані близько 50 гірників".

Як відомо, 24 лютого бойовики обстріляли Донецьку фільтрувальну станцію, в результаті чого Авдіївка залишилася без водопостачання. Близько 23:00 в Авдіївці зникла електрика і почала знижуватися температура у системі опалення.

Внаслідок обстрілів з важкої зброї в ніч на суботу виникли пожежі та зруйновано споруди у житловому секторі Старої Авдіївки, зафіксовано 4 пожежі у приватному секторі передмістя. 

Вдень 25 лютого глава Донецької облВЦА Павло Жебрівський заявив, що російська сторона в СЦКК не надала письмових гарантій припинення вогню в районі поривів ЛЕП біля Авдіївки.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News