Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Геращенко розповів навіщо Савченко їздила в ОРДЛО

Неділя, 26 лютого 2017, 01:11
Геращенко розповів навіщо Савченко їздила в ОРДЛО

Щодо Савченко має бути складено адмінпротокол за незаконний перетин лінії розмежування.

Про це заявив народний депутат України Антон Геращенко у facebook.

"Справжня мета поїздки, поставлена швидше за все її кураторами, була незаконно перетнути лінію розмежування поза визначеними законом контрольно-пропускними пунктами, а значить показати, що за бажання, будь-хто може проїхати на тимчасово окуповану територію через позиції українських збройних сил, минаючи КПП, на яких відбувається облік і контроль осіб і транспортних засобів, що в'їжджають/виїжджають з цієї території", - написав він.

Геращенко вважає, що суд повинен визнати Савченко порушником порядку.

"Цей факт не повинен залишитися безкарним як для Надії Савченко, так і осіб, які супроводжували її! Щодо них повинні бути складені протоколи про адміністративне правопорушення - незаконний перетин лінії розмежування", - стверджує депутат.

Він також, заявив, що якщо Савченко перетнула на автомобілі, по полях, лінію розмежування, то це можуть зробити інші і перевезти на територію ОРДЛО, наприклад, вибухівку, зброю, наркотики або гроші на фінансування тероризму.

"Про те, що Надія Савченко і супроводжуючі її особи вже переправили на окуповану територію Донбасу насправді в цей раз, ми вже ніколи не дізнаємося ...", - додав Геращенко.

Як відомо, у п'ятницю народний депутат фракції "Блок Петра Порошенка" Тетяна Ричкова повідомила, що Савченко підбурювала військовослужбовців до повалення влади в Україні, і закликала Генеральну прокуратуру і СБУ розслідувати дії нардепа.

Однак сестра Надії Савченко Віра спростувала ці слова Ричкової.

Пізніше представник так званого міноборони "ДНР" повідомив, що Савченко в п'ятницю прибула в Донецьк, де має намір зустрітися з українськими військовополоненими.

У цей же день ввечері Савченко повідомила, що відвідала дві камери, де утримують шість українських військовополонених.

25 лютого нардеп опублікувала список українських полонених, яких вона відвідала в ОРДЛО - 34 особи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...