Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Більшість росіян планують підтримати Путіна на президентських виборах

Понеділок, 15 січня 2018, 10:57

Майже 74% росіян, які взяли участь в опитуванні Всеросійського центру вивчення громадської думки, заявили, що готові на президентських виборах проголосувати за чинного главу РФ Володимира Путіна.

Про це повідомляє "ТАСС" з посиланням на дані січневого опитування ВЦВГД.

Зазначається, що під час дослідження, що проводилося 8-10 січня, респондентам було запропоновано відповісти на питання, за кого б вони проголосували, якби вибори проводилися в найближчу неділю.

У матеріалах ВЦВГД вказується, що серед усіх опитаних громадян РФ віддати свій голос за Путіна на президентських виборах готові 73,8% виборців.

Дослідники додають, що ще вище цей показник - 81% - серед тих, хто точно планує піти на вибори.

У свою чергу, за бізнесмена і кандидата КПРФ Павла Грудініна планують проголосувати 7,2%, за лідера ЛДПР Володимира Жириновського - 4,7%, за телеведучу, кандидата від партії "Громадянська ініціатива" Ксенію Собчак - 1,0%, за засновника і кандидата партії "Яблуко" Григорія Явлінського - 0,6%, за бізнес-омбудсмена, кандидата Партії зростання Бориса Титова - 0,3%.

На даний момент декларована явка на вибори становить 67%

Як відомо, Рада Федерації призначила вибори президента Росії на 18 березня 2018 року.

Раніше повідомлялося, що 6 грудня президент Росії Володимир Путін оголосив про участь у виборах президента в четвертий раз.

Повідомлялося, що прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв не буде конкурентом Путіну на президентських виборах.

Як відомо, про намір брати участь в них оголосили співзасновник партії "Яблуко" Григорій Явлінський, журналістка Ксенія Собчак та ще дві телеведучі – Анфіса Чехова та Катя Гордон, порнозірка Олена Бєркова та головний комуніст Росії Геннадій Зюганов.

На прес-конференції 14 грудня Путін заявив, що опонента у нього немає, тому що опозиція вміє тільки "шуміти", а відповідаючи на питання претендента на крісло глави РФ Ксенії Собчак про конкуренцію, почав залякувати "українським сценарієм".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...