Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головні новини дня – за 60 секунд

Четвер, 17 травня 2018, 21:06

В Україні з'явився Apple Pay, керівника "РИА Новости Украина" заарештували, Дональд Трамп переконував Німеччину відмовитися від проекту "Північний потік-2" - новини, які обговорювали 17 травня.

Про керівника "РИА Новости Украина". Херсонський міський суд арештував на 2 місяці керівника "РИА Новости Украина" Кирила Вишинського, підозрюваного у державній зраді.

Про страйки. Працівники заводу залізничного цеху "АрселорМіттал Кривий Ріг" розпочали акцію протесту, вимагаючі належні умови праці та підвищення заробітної плати.

Про "Північний поток-2". Президент США Дональд Трамп переконував Німеччину відмовитися від проекту "Північний потік-2". В обмін на це США були готові запропонувати дискусії з ЄС про нові торгові домовленості, які допомогли б уникнути трансатлантичної торгової війни.

Про санкції проти РФ. Президент США Дональд Трамп доручив підготувати план введення додаткових санкцій проти Росії через порушення Договору про ліквідацію ракет середньої і малої дальності (РСМД).

Про абсурд у РФ. Слідком Росії порушив кримінальну справу проти 15 українських суддів Конституційного суду, які не визнали "возз'єднання Криму з Росією".  

Про Януковича. Колишній командувач Внутрішніми військами України Станіслав Шуляк заявляє, що екс-президент Віктор Янукович просив Росію про миротворчу місію.

Про органи. Верховна Рада ухвалила законопроект, який дає дорогу впровадженню системи трансплантології в Україні, вводить посаду трансплант-координатора і запроваджує добровільну згоду на вилучення органів після смерті. 

Про банківські картки. За результатами першого кварталу частка безготівкових розрахунків за обсягом операцій підвищилася до 44,4%, що на 5,1% більше в порівнянні з підсумками 2017 року. Загальна сума безготівкових розрахунків становила 272,6 млрд грн.

Про Apple Pay. В Україні розпочала роботу мобільна платіжна система Apple Pay. Першим для своїх клієнтів систему Apple Pay підключив Приватбанк.

Сервіс Apple Pay дозволяє оплачувати покупки за допомогою смартфона Apple, до якого прив'язана банківська карта. Для цього достатньо піднести iPhone до термінала, попередньо авторизувавшись у службі будь-яким зі зручних способів: Touch ID, Face ID або пароль.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
23:12
У Білому домі розповіли, чому США передали Україні ракети ATACMS ще у березні
22:48
Салліван: Через затримку з допомогою Україна втратила Авдіївку
22:35
відеоУльтраправий політик випустив у Європарламенті голуба, побажавши "миру" Україні та Росії
22:25
оновленоУкраїнські чоловіки 18-60 років не зможуть отримати паспорти за кордоном – постанова КМУ 
22:09
фото, відеоУ Миколаєві через невідому вибухівку запалали авто: п′ять рятувальників постраждали
22:01
Під парламентом Грузії знову протестують проти закону про "іноагентів"
21:54
Економічні новини 24 квітня: справа Сольського, ТРЦ "Гулівер" хочуть передати в управління АРМА
21:42
Україна і Португалія почали переговори про гарантії безпеки
21:33
Усіх абонентів у Києві, Одесі та Хмельницькому заживили, у Харкові діють обмеження – Міненерго
21:22
Єврокомісар вважає, що вступ України в ЄС не спричинить значних фінансових проблем
Усі новини...