В ОРДО заявили, що повністю готові до "хлібного перемир'я" з 1 липня

Субота, 30 червня 2018, 17:56
В ОРДО заявили, що повністю готові до хлібного перемир'я з 1 липня

Бойовики ОРДО заявили, що повністю готові до дотримання "хлібного перемир'я" з 1 липня.

Про це 30 червня повідомив начальник прес-служби "збройних сил "ДНР" Данило Безсонов, повідомляє онлайн-ресурс бойовиків "ДАН".

"Було досягнуто домовленостей про початок "хлібного" перемир'я з 1 липня 2018 року. Зі свого боку запевняємо про повну готовність до дотримання даного рішення", - заявив Безсонов.

У штабі ООС в свою чергу заявили, що підрозділи Об'єднаних сил готові дотримуватися режиму припинення вогню на Донбасі з 1 липня у зв'язку з початком збирання врожаю.

"Сили ООС завжди готові до дотримання мінських домовленостей", - заявили в штабі ООС, пишуть "Новости Донбасса".

Домовленості про встановлення "режиму тиші" на період збору врожаю з 1 липня було досягнуто під час роботи тристоронньої Контактної групи на переговорах у Мінську.

"ТКГ за участю представників ОРДЛО підтверджує повну прихильність сторін конфлікту всеосяжного, стійкого і безстроковим режиму припинення вогню починаючи з 1 липня 2018 р. за київським часом", - повідомила прес-секретар представника України в ТКГ Леоніда Кучми Дарка Оліфер.

Також ТКГ підтвердила "свою загальну і тверду прихильність повному виконанню Мінських домовленостей".

Зазначимо, домовленості про попередні "режими тиші" - "Великодній", про який домовилися 26 березня та повний і безстроковий - з 5 березня - бойовиками порушувалися.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування