Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мати Сенцова сподівається, що після листа Путіну її відносини з сином "не зміняться"

Субота, 14 липня 2018, 01:22

Мати українського політв'язня, незаконно засудженого в РФ Олега Сенцова, Людмила Сенцова, допускає, що реакція сина на лист з проханням про його помилування, яке вона написала президенту Росії Володимиру Путіну, може бути негативною.

Про це вона розповіла "Крим.Реалії".

Водночас мати Сенцова сподівається, що її відносини з сином, який неодноразово робив заяви проти прохань до Путіна про помилування, "ніяк не зміняться".

13 липня мати Сенцова, засудженого до 20 років колонії за звинуваченням у тероризмі, попросила президента Росії Володимира Путіна помилувати її сина.

Також у мережі з'явилися перші за два роки кадри, на яких можна побачити Олега Сенцова в ув'язненні.

13 липня 2018 року йому виповнилося 42 роки. Він голодує 61 день.

На Майдані Незалежності у Києві близько 400 людей взяли участь в акції на підтримку українського політв’язня Кремля Олега Сенцова та інших незаконно засуджених українців.

З 16 травня Олег Сенцов оголосив голодування з вимогою до влади РФ відпустити усіх утримуваних українців.

Наприкінці червня російський омбудсмен Тетяна Москалькова відвідала Сенцова у колонії Лабитнангі, де його утримують, і заявила: стан українського режисера в цілому задовільний, але у зв'язку з його голодуванням залишаються побоювання.

У свою чергу український омбудсмен Людмила Денісова заявила, що не вірить словам Москалькової про стан здоров'я українських політв'язнів і зокрема Сенцова. На зустріч з українцем Денісову не допустили.

За словами адвоката Сенцова Дмитра Дінзе, політв'язня примусово годують білково-вітамінною сумішшю і кожен день "закачують вітамінні коктейлі".

5 липня двоюрідна сестра українського політв’язня Олега Сенцова Наталія Каплан зустрілася із ним у російській колонії.  Після зустрічі Каплан повідомила, що Сенцов "схуд і сильно постарів".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування