Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

НАБУ: Інформація про наші "жучки" в САП і затримання детективів – фейк

Середа, 19 вересня 2018, 17:43
НАБУ: Інформація про наші жучки в САП і затримання детективів – фейк

Представники Національного антикорупційного бюро не встановлювали засоби прослуховування в кабінеті керівника Спеціалізованної антикорупційної прокуратури Назара Холодницького, та їх ніхто за це не затримував.

Про повідомили "Українській правді" у прес-службі НАБУ.

"Спроб встановити обладнання для прослуховування кабінету керівника САП не було", - заявили в НАБУ.

Згідно із заявою прес-служби бюро у Twitter, також не є правдивою поширена у ЗМІ інформація про буцімто затримання детективів НАБУ.

"Інформація не відповідає дійсності: жодного детектива сьогодні не затримували. Це – не перша фейкова новина лише за сьогодні про НАБУ, в тому числі розповсюджена з посиланням на джерела в правоохоронних органах. Будьте уважні!" – попереджають в антикорупційному відомстві.

Раніше у середу керівник САП Назар Холодницький заявив, що Управління держохорони виявило кабель для прослуховування, який з будівлі "Охмадиту" прокладали до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Він натякнув, що за цим може стояти НАБУ.

Також Холодницький звинуватив спецназ Національного антикорупційного бюро в тому, що вони побили його водія.

Водночас у ЗМІ з'явилася інформація, що директор НАБУ Артем Ситник не прийшов на засідання комітету Верховної Ради, оскільки дізнався про затримання детективів бюро за установку прослуховування в кабінеті Холодницького.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування