Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Поліція Миколаєва назвала основні версії самогубства Волошина

Неділя, 2 вересня 2018, 10:18

Поліція Миколаєва розглядає три основні версії самогубства військового льотчика та колишнього т.в.о. директора Миколаївського аеропорту Владислава Волошина.

Про це йдеться у відповіді на інформаційний запит Громадського.

Серед версій: скоєння самогубства у стані душевного хвилювання; скоєння самогубства у зв’язку з професійною діяльністю на посаді т.в.о. директора КП "Миколаївський міжнародний аеропорт"; скоєння самогубства у зв'язку з примусом його до виконання протиправних дій (доведення до самогубства).

 
 

Досудове слідство триває.

Як повідомлялося, 18 березня у Миколаєві вчинив самогубство 29-річний в.о. директора КП "Миколаївський міжнародний аеропорт" Владислав Волошин.

Він не залишив передсмертної записки і не повідомив медикам "швидкої" причини свого вчинку, хоча на момент їх приїзду був живим. Але є переписка з телефону Волошина, де він згадував своє призначення, перевірку в аеропорту і заявляв про намір вчинити самогубство.

В повідомленнях Волошина також згадується і губернатор Савченко, сумнівні тендери, перевірка НАБУ реконструкції летовища, документи від ОДА.

Савченко свою причетність до смерті Волошина заперечував.

Співробітниця "Миколаївського аеропорту" Аліна Коротич заявила, що на Волошина тиснули посадовці облдержадміністрації на чолі з губернатором.

Спочатку слідчі розглядали 5 версій самогубства: самогубство у стані душевного хвилювання, самогубство скоєно у зв’язку з професіональною діяльністю на посаді в. о. директора, самогубство через взаємовідносини у родині, самогубство через можливі конфлікти під час проходження служби у ЗСУ та нещасний випадок при поводженні з вогнепальною зброєю.

У квітні поліція заявляла, що розглядається 6 версій

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування