Інтенсивність вибухів біля Ічні зменшилася – Міноборони

Субота, 13 жовтня 2018, 08:59
Інтенсивність вибухів біля Ічні зменшилася – Міноборони

Інтенсивність вибухів на арсеналі біля Ічні в ніч на суботу суттєво зменшилася порівняно з ніччю попередньої доби.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони в суботу зранку.

"Станом на 8.00 на технічній території 6-го арсеналу тривають заходи з ліквідації осередків тління. Загалом інтенсивність вибухів у нічний час, у порівнянні з аналогічним періодом попередньої доби суттєво зменшилася", - йдеться в повідомленні.

У Міноборони додали, що на території арсеналу працює аеророзвідка, пожежні танки, інженерна та спеціальна техніка ЗС України, залучена спецтехніка ДСНС України.

Пожежна авіація ДСНС з 8.00 перебуває в готовності до роботи.

15 груп розмінування ЗС України продовжують працювати на технічній території арсеналу.

Як повідомлялося, у п'ятницю з’явилася інформація, що в Ічні зросла інтенсивність вибухів. Пізніше в Міноборони повідомили, що станом на 20:30 інтенсивність поодиноких вибухів поблизу Ічні суттєво знизилася.

Вибухи на 6-му арсеналі Міноборони почалися під ранок 9 жовтня. впродовж доби з 16-кіломтерової зони було евакуйовано 12,5 тисячі осіб.

Силові відомства підозрюють диверсію і, виходячи з характеру вибухів, припускають, що на арсеналі було закладено вибухівку.

ДСНС у Чернігівській області повідомляло, що на арсеналі поблизу Ічні зберігалося 88 тисяч тон боєприпасів, але в Генштабі Збройних сил заявляли, що ця цифра відрізняється від реальної десь у 1,5-2 рази.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...