Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Біля форуму Порошенка розгорнули банери "Хто замовив Гандзюк?"

Вівторок, 29 січня 2019, 12:57
Біля форуму Порошенка розгорнули банери Хто замовив Гандзюк?

Біля Міжнародного виставкового центру, де проходитиме форум за участю президента Петра Порошенка, активісти запалили фаєри і розгорнули банери "Так а хто замовив Гандзюк?"

Про це повідомляється у Facebook-спільноті "Хто замовив вбивство Каті Гандзюк?".

"Після промови батька Катерини Гандзюк, у нас є не лише питання, але і конкретні прізвища. Сьогодні ці прізвища мали бути на з'їзді, що висуне Петра Порошенка в президенти. Гордєєв? Рищук? Петро Порошенко, ви з ними? Чи ви з нами, українцями, які більше не будуть терпіти?", - запитують у соцмережі активісти.

Про свою причетність до акції заявив одеський активіст Сергій Стерненко.

"Вітаємо з'їзд БПП і питаємо у них, хто замовив Катю Гандзюк? P. S. Мене повели складати протокол за те, що не повідомили про акцію завчасно", - написав він у Twitter. 

 Читайте також: Нові прізвища у справі Гандзюк, та хто насправді відкрив таємницю слідства

Це тільки початок. Насильства будуть жорстокішими – Гандзюк та інші активісти про напади на себе

Нагадаємо:

  • 31 липня 2018 року у Херсоні біля під'їзду чоловік вилив на Катерину Гандзюк кислоту. Вона потрапила до реанімації з сильними опіками. 
  • Наприкінці вересня, перебуваючи в лікарні, Катерина записала відеозвернення, в якому дорікнула правоохоронним органам за те, що не знайшли замовника нападу на неї – як і ще на 40 активістів.
  • 4 листопада Катерина Гандзюк померла у лікарні після багатьох операцій.
  • 3 грудня генпрокурор Юрій Луценко заявив, що замовники, організатори та виконавці вбивства Катерини Гандзюк встановлені.
  • 4 грудня правоохоронці оголосили підозру в організації нападу на Гандзюк громадянину на прізвище Левін.
  • Нардеп Мустафа Найєм повідомляв, що Олексій Левін (справжнє прізвище – Москаленко) є помічником депутата Херсонської облради Миколи Ставицького і перебуває в Домінікані.
  • У січні 2019 року Служба безпеки України оголосила в розшук підозрюваного в організації вбивства Гандзюк Олексія Левіна (Москаленка).
  • Батько активістки Віктор Гандзюк заявив, що підозрюваний в організації нападу на Катерину Олексій Левін (Москаленко) виконував різні завдання голови Херсонської облради Владислава Мангера ("Батьківщина") і заступника голови Херсонської ОДА Андрія Гордєєва Євгена Рищука (БПП). 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...