Тимошенко порадила Луценку відпочити

П'ятниця, 15 лютого 2019, 13:27

Кандидат у президенти лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявляє, що Генеральна прокуратура "штампує" проти неї справи як проти головного конкурента Петра Порошенка на майбутніх виборах.

Так вона прокоментувала доручення генпрокурора Юрія Луценка Антикорупційній прокуратурі перевірити заяву про за фактами можливого незаконного збагачення Тимошенко.

"Читаю новини: Луценко доручив САП перевірити заяву про "імовірний злочин" Тимошенко. Хто не в курсі – йдеться про американських лобістів, які нібито працювали на мою користь. Події майже річної давнини!", – пише Тимошенко в Facebook.

Політик стверджує, що навесні 2018 року дізналася про те, що хтось у США найняв неї лобістів.

"10 квітня 2018 року я звернулася до найнятої компанії з повідомленням про неможливість співпраці, оскільки контракт був укладений без мого відома і без моєї санкції. Шкода, що Генеральний прокурор не може зробити елементарний пошук в Гугл, перш ніж гучно заявляти про "злочини", - каже Тимошенко.

На думку кандидата в президента, чинна влада використовує методи екс-президента Віктора Януковича: "Технології – відпрацьовані ще Манафортом. Навіть список закидів той самий".

"Я би все-таки рекомендувала Юрію Віталійовичу дослухатися нашої дружньої поради і піти у відпустку на час виборчої кампанії. А то якось незручно виходить – він спочатку палко підтримує Петра Олексійовича на його висуванні, а потім одну за одною штампує висмоктані з пальця справи проти його головних конкурентів", – заявила Тимошенко.

Читайте також: Вибори президента України 2019: цифри, дати і кандидати

Що треба знати виборцю про Юлію Тимошенко

Нагадаємо:

  • "Центр протидії корупції" заявив, що вимагає від генерального прокурора Юрія Луценка порушити кримінальне провадження за фактами можливого незаконного збагачення народної депутатки та кандидатки у президенти Юлії Тимошенко.
  • Активісти говорять про багатотисячні витрати на американських лобістів, які нібито працюють з депутаткою, і на яких в неї не вистачає задекларованих доходів.
  • Генеральний прокурор Юрій Луценко вирішив скерувати до Спеціалізованої антикорупційної прокурорати заяву про ймовірний злочин Тимошенко.
  • Суд зобов’язав Державне бюро розслідувань відкрити провадження щодо ймовірної легалізації коштів партією "Батьківщина".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування