Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко вважає Зеленського небезпечним "експериментом"

П'ятниця, 22 лютого 2019, 12:37
Тимошенко вважає Зеленського небезпечним експериментом

Лідер "Батьківщини" й колишня прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко не хоче ділити посади до виборів президента, а Володимира Зеленського вважає ризикованим кандидатом.

Це випливає з її відповіді на прес-конференції на запитання: "Як Ви ставитеся до Зеленського як кандидата, і якщо він переможе і запропонує Вам посаду прем’єр-міністра, чи Ви погодитеся?".

"Я за те, щоб у українців завжди була велика палітра вибору. Сьогодні ви можете в бюлетені знайти всіх, хто може задовольнити ваш попит, ваше бачення. І це дуже добре, це демократія в Україні" – сказала Тимошенко.

Водночас, за її словами, "завжди треба думати про те, що Україна у 2019 році, на 29 році незалежності (28-му – ред.), опинилася на лезі бритви".

"Або після президентських виборів Україну піднімуть – і піднімуть люди, які знають, як це робити. Або, якщо в черговий раз на виборах над Україною буде поставлено експерименти, – Україна почне далі котитися в цю прірву, Тоді відповідати за ці результати голосування будуть ті, хто такі результати зробив, – виборці", – заявила Тимошенко.

"Тому дуже уважно зважте. Кожен бюлетень, який ви будете опускати в скриньку, – це бюлетень або за розвиток, відродження, становлення України, або знову за експеримент, який несумісний з життям України", – закликала лідер "Батьківщини".

Вона зазначила, що "вже частина території забрана, іде війна, а розвал економіки такий, якого не бачили ніколи в Україні".

"Якщо ще раз бюлетенем люди проведуть експеримент над собою, то часу виходити з цього піке в України просто не буде  просто уважно думайте і зважуйте все", – заявила Тимошенко.

"А ділити посади до того, як закінчилися вибори, я вважаю дуже передчасним", – додала вона.

При цьому Тимошенко зобов'язалася "за 5 наступних років підняти доходи українців хоча б до рівня Польщі, а це в 4 рази більше у валютному обчисленні, ніж сьогодні". За її словами, влада каже, що й за 50 років Україна не дожене Польщу

"Або ми їх на цих виборах припиняємо, або, якщо вони сфальшують ці вибори, в України не буде шансів підніматися", – сказала лідер "Батьківщини"

Вона знову звинуватила Службу безпеки України, Генеральну прокуратуру й деякі підрозділів розвідки у провокаціях проти її команди на користь чинного президента.

"Керівництво СБУ та ГПУ стали департаментами корпорації Roshen… Генпрокуратуру перетворили на орган політичних репресій і політичного "сиску", – кинула Тимошенко.

Читайте також Вибори президента України 2019: цифри, дати і кандидати

Що треба знати про головних кандидатів у президенти: програми, стратегії і спонсори

Нагадаємо:

  • За даними "Социса", у середині лютого серед тих, хто обов’язково буде голосувати і визначився з вибором, 23,8% опитаних віддали б голоси за Володимира Зеленського, 20,3% – за Петра Порошенка, 15,9% – за Юлію Тимошенко. Раніше відрив Зеленського був більшим.
  • Вибори президента відбудуться 31 березня. ЦВК зареєструвала 44 кандидатів.

Олена Рощенко, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування