Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко пригрозила, що після виборів Порошенко "відповість за всі злочини"

Неділя, 17 березня 2019, 13:51

Кандидат у президенти Юлія Тимошенко заявила, що після виборів Петро Порошенко та "його корупційне оточення" відповідатимуть за законом за "заробляння мільйонних статків на армії і тарифну вакханалію". 

Про це Тимошенко заявила 17 березня під час мітингу у м.Чугуїв на Харківщині, анонсуючи свої першочергові кроки після перемоги на президентських виборах. 

За словами Тимошенко, перше, що вона зробить як новий президент – "виконаю зобов’язання, яке брав президент Порошенко під час своєї інавгурації: посаджу за корупцію трьох його друзів", але "трьома друзями не обійдеться".

"Усіх, хто хоч копійку з армії взяв, нам буде треба притягнути до відповідальності... Незаконне підвищення цін на газ для населення стало ще одним джерелом збагачення за рахунок людей. Влада понесе відповідальність і за тарифну вакханалію, влаштовану за час свого правління", - заявила Тимошенко. 

Лідер "Батьківщини" додала, що нова влада "виведе контрольні органи з-під впливу президента", а зробити це дозволить нова Конституція, яка буде ухвалена на всеукраїнському референдумі. 

Читайте також:

Що треба знати про головних кандидатів у президенти: програми, стратегії і спонсори

МАГи і рольові ігри. Як працюють виборча "піраміда" Тимошенко і "сітка" Порошенка 

Що треба знати виборцю про Юлію Тимошенко

Нагадаємо, 

  • Вибори президента відбудуться 31 березня, участь в них візьмуть 39 кандидатів.
  • 16 березня кандидат у президенти на майбутніх виборах 2019 року, позафракційний нардеп і лідер партії "Основа" Сергій Тарута заявив про об'єднання з командою кандидата у президенти Юлії Тимошенко. 
  • Зняти свою кандидатуру з виборів зареєстровані кандидати могли до 7 березня включно. 

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...