Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Новини 18 березня: у Roshen горіло, а САП дебютувала із реальним ув’язненням

Понеділок, 18 березня 2019, 20:14

Австралія запровадила антиросійські санкції, НАТО закликало повернути контроль над Кримом Україні, а у Києві горіли два магазини Roshen — новини, що були актуальні 18 березня.

Про антиросійські санкції

Австралія слідом за США, Канадою та ЄС запровадила санкції проти 7 росіян, причетних до нападу на українські кораблі біля Керченської протоки, — також обмеження наклали на трьох ватажків бойовиків на Донбасі.

Про підпал магазинів Roshen

У Києві за добу двічі намагалися підпалити фірмові магазини Roshen — спершу поблизу станції метро "Героїв Дніпра", а потім на Хрещатику.

Очільник Нацполіції Києва Крищенко заявив, що чоловік, якого затримали за підпал магазину Roshen на Хрещатику, належить до радикальної екстреміської організації, що планувала зірвати вибори.

Про Telegram

У нас є Telegram-канал! Ми там постійно щось пояснюємо і дуже часто гарно жартуємо (ну, принаймні, нам так здається).

Про НАТО і анексований Крим

"Крим – територія України", — Північноатлантичний альянс закликав повернути анексований півострів Україні, вчергове засудивши Російську агресію.

Про дебют САП

Екс-чиновника Одещини, якого суд визнав винним у зловживаннях і виписуванні надбавки самому собі, засудили до 3 років в'язниці — це перший реальний термін від Антикорупційної прокуратури.

Про інші важливі новини

США, Євросоюз та МВФ закликали Україну відкласти розгляд усіх законопроектів про незаконне збагачення — бо вони "недосконалі".

Люди із банерами "Крим – це Україна", "Віддай поцуплене" та "Крим вам замість пенсій" вийшли на поодинокі пікети у Москві й Санкт-Петербурзі.

Футболіст "Шахтаря" Жуніор Мораес отримав українське громадянство — тепер його можуть викликати у збірну України.

Активісти кажуть, що Тарута і його партія витратили щонайменше 150 млн грн на зовнішню й телевізійну рекламу (нагадуємо, що після цього Тарута підтримав Тимошенко).

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування