У Порошенка думають, що Зеленський не відбирає його голосів

Четвер, 21 березня 2019, 15:10

Виборчий штаб чинного президента Петра Порошенка вважає, що кандидат у президенти комік Володимир Зеленський не відбирає голосів потенційних виборців у Порошенка.

Про це 21 березня заявив речник виборчого штабу Порошенка Олег Медведєв на брифінгу, пише Укрінформ.

"Кандидат Зеленський, принаймні, у першому турі виборів із точки зору виборчих технологій не є конкурентом нашого кандидата. Він є конкурентом низки опозиційних кандидатів, у яких він забирає голоси і яким перешкоджає вийти до другого туру. У Порошенка Зеленський голоси не забирає", - сказав Медведєв.

За його словами, електорат Зеленського формується із тих громадян, які негативно налаштовані до влади.

Медведєв сказав, що "феномен Зеленського" розглядається як форма протесту людей проти влади і форма протесту українців щодо опозиції.

"Причина його (Зеленського — ред.) такої стрімкої появи на політичному полі полягає не тільки в тому, що люди не задоволені владою, а й у тому, що люди не задоволені опозицією, яка не змогла сформувати, з точки зору виборців, гідної і належної альтернативи владі", - вважає представник штабу Порошенка.

Також Медведєв сказав, що штаб Порошенка немає стосунку до розповсюдження газет із інформацією проти Зеленського.

Читайте також Що треба знати про головних кандидатів у президенти: програми, стратегії і спонсори

Нагадаємо:

  • За результатами опитування інституту Яременка лідером президентського рейтингу залишається шоумен Володимир Зеленський, друге і третє місця займають лідер партії ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко і чинний глава держави Петро Порошенко.
  • Зеленського готові підтримати 29,4% українців, Тимошенко - 17,2%, Порошенка - 14,9%.
  • Вибори президента відбудуться 31 березня, участь в них візьмуть 39 кандидатів