Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не визнає програшу і оскаржуватиме вибори

Понеділок, 25 березня 2019, 09:01

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко у разі програшу на виборах 31 березня або 21 квітня оскаржуватиме результати голосування.

Про це йдеться в статті "Української правди" "Я. Ти. Він. Вона. Який "План Б" у Порошенка, Тимошенко і Зеленського".

"Сьогодні Тимошенко свято вірить у власну перемогу і, швидше за все, програшу не визнає. Вилетить Вона в першому чи у другому турі – Юлія Володимирівна все одно оскаржуватиме результати і переконуватиме виборців, що стала жертвою фальсифікацій", - йдеться в статті.

Відзначається, що останні кілька тижнів Тимошенко веде медійну підготовку до такого кроку, в тому числі за допомогою глави МВС Арсена Авакова.

"Юля не вірить, що Порошенко може чесно виграти. Це неможливо без скупки, каруселей і фальсифікації… І в рейтинг Зеленського Тимошенко так само не вірить. Вона вважає його надутою пустишкою. Тому вона бачить себе у другому турі і вірить, що може виграти", – пояснив УП один зі штабістів лідера "Батьківщини".

Хоч у публічних виступах Тимошенко не раз говорила, що не має "плану Б", але при цьому постійно натякала на можливість масових протестів "у разі фальсифікацій".

Попри все, у разі програшу на президентських виборах Тимошенко поведе "Батьківщину" на парламентські та боротиметься за найбільшу фракцію і крісло прем'єра.

"Іншим запасним варіантом для ЮВТ може стати пошук союзників в наступному парламенті задля обмеження повноважень президента, про які вже більше двох років говорять лідери НФ Арсеній Яценюк та Арсен Аваков", - йдеться в статті.

Читайте також: Що треба знати про головних кандидатів у президенти: програми, стратегії і спонсори 

Що треба знати виборцю про Юлію Тимошенко

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...