Нацкорпус закидав петардами будинок Медведчука

Четвер, 28 березня 2019, 08:45
Нацкорпус закидав петардами будинок Медведчука

Представники партії "Національний корпус" та громадської організації "Національні дружини" закидали будинок голови політради "Опозиційної платформи – За життя", кума Путіна Віктора Медведчука фаєрами і петардами.

Про це Національний корпус повідомив у Facebook.

Націоналісти зібралися біля будинку політика ввечері 27 березня. 

 

"Після візиту до СБУ та передачі звернення Національний Корпус завітав до маєтку Медведчука! Саме зараз активісти Нацкопусу та Нацдружин знаходяться біля будинку кума Путіна", - йдеться в повідомленні. 

 

Націоналісти закидали будинок петардами і фарами, а на паркані залишили нецензурні написи.

Як видно з відео в YouTube, під будинком Медведчука було кілька десятків осіб. 

Вони вигукували гасла "Героям України слава! Ворогам України смерть!".

Нагадаємо:

  • Раніше повідомлялось, що Медведчук продає свій маєток та землю під Києвом.
  • 22 березня прем'єр Росії Дмитро Медведєв провів у Москві зустріч з представниками "Опозиційної платформи – За життя" кандидатом у президенти України Юрієм Бойком і кумом президента РФ Володимира Путіна Віктором Медведчуком.
  • Після цього Бойко і Медведчук заявили, що будуть продовжувати вести переговори з керівництвом РФ, зокрема, щодо постачання в Україну російського газу.
  • Служба безпеки пообіцяла в стислі терміни надати у межах своєї компетенції правову оцінку поїздці Бойка і Медведчука до Москви.
  • Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що переліт Бойка до Москви стався з порушенням закону, оскільки в Україні заборонене пряме авіасполучення з РФ.
  • Прем’єр Володимир Гройсман дав доручення Державіаслужбі, ДПСУ та іншим компетентним органам перевірити, чи було допущено порушення закону і хто дозволив переліт кандидата у президенти, депутата Юрія Бойка у Москву на перемовини з главою російського уряду.
  • ГПУ заявила, що через вояж Бойка і Медведчука до РФ відкриє кримінальне провадження.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...