Гриценко розповів, з ким веде переговори про об'єднання на виборах

Понеділок, 4 березня 2019, 23:24

Лідер "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко підтвердив, що веде переговори з іншими кандидатами в президенти та політичними партіями і громадськими організаціями щодо об'єднання зусиль на майбутніх президентських виборах.

Про це він заявив в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV, передає "Дзеркало тижня".

За його словами, представники громадянського суспільства закликали його вести переговори з кандидатами у президенти Ігорем Смешком, Русланом Кошулинським, Дмитром Добродомовим, Романом Безсмертним, Ігорем Кривенком та іншими.

"Я не можу з етичних міркувань, поки ми не погодили, говорити про результат. Але зі згаданими та іншими людьми, представниками громадянського сектора ми проводимо ці консультації.

І я впевнений, що об'єднаються всі, для кого насправді Україна вище особистих амбіцій чи якогось особистого інтересу", - зазначив кандидат у президенти.

Лідер "Громадянської позиції" додав, що вважає перерахованих кандидатів абсолютно проукраїнськими, і сподівається, що вони також вважають неприпустимою фальсифікацію виборів.

Він висловив надію, що "своє слово ще скаже" музикант і громадський діяч Святослав Вакарчук.

Коментуючи рішення партії "Сила людей", яка відкликала кандидатуру Дмитра Гнапа, але не підтримала жодного з кандидатів, Гриценко заявив, що до переговорного процесу включилися представники її регіональних осередків.

"Кандидати, які подадуть заяву до ЦВК про відмову балотуватися до 7 березня, будуть виключені з бюлетеня. Якщо ж хтось прийме це рішення пізніше, навпроти його прізвища у бюлетені члени виборчої комісії мають поставити штамб "вибув", - нагадав Гриценко.

Нагадаємо:

  • 1 березня кандидат у президенти Андрій Садовий заявив, що відмовиться від участі у виборах на користь Анатолія Гриценка.
  • Згідно з останніми даними соцопитувань, якщо Анатолій Гриценко потрапить до другого туру, то має шанс перемогти Юлію Тимошенко та Петра Порошенка. 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування