Зеленський говорив з Ахметовим: "Не політичні речі"

Середа, 19 червня 2019, 19:08
Зеленський говорив з Ахметовим: Не політичні речі

Президент Володимир Зеленський зустрічався з бізнесменом Рінатом Ахметовим, але говорив із ним не про політику, а про інвестиції.

"Да, зустрічався з Ахметовим. Уже була зустріч", – сказав він кореспонденту "Української правди" під час неформальної зустрічі з журналістами в Адміністрації президента.

На запитання, про що говорили, відповів: "Завтра скажу. Саме завтра, тому що завтра в нас є зустріч із бізнесом українським. І я хочу звітувати, про що ми говорили і на чому ми наполягали і будемо наполягати".

"Це багато речей. Це не політичні речі – ніяких домовленостей. Те, що ми відміняємо "Роттердам +", всі про це знають – і це буде. І буде демонополізація – і пан Ахметов це чув, ДТЕК я маю на увазі. І всі в цілому це розуміють", – зазначив Зеленський.

"Але є інша сторона: для кожного з нас дуже важливо зараз вкладати гроші в Україну. Наші великі бізнесмени стали багатими саме тут, саме в Україні – тому зараз, мені здається, треба всі ці гроші повертати і вкладати в Україну", – додав він.

"Я завтра буду про це говорити", – анонсував президент.

Нагадаємо:

  • ЗМІ повідомляли про візит олігарха Віктора Пінчука до Адміністрації президента 31 травня. Речниця Володимира Зеленського пояснила, що він приїздив разом із екс-президентом Леонідом Кучмою для консультацій про посаду останнього.
  • 5 червня Зеленський зізнався, що по черзі зустрічається з "представниками великого бізнесу", і анонсував, що у червні збере їх разом, аби запропонувати інвестувати в Донбас.
  • Олігарх Ігор Коломойський припускав, що на президентських виборах всі олігархи "в душі" підтримували Володимира Зеленського.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News