Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Розмінування в Петрівському має початись не пізніше 13 листопада – Сайдік

Середа, 13 листопада 2019, 03:21

Спецпредставник ОБСЄ у складі Тристоронньої контактної групи у Мінську Мартін Сайдік заявив, що розмінування у районі Петрівського на Донеччині має початись не пізніше ніж 13 листопада.

Джерело: "Радіо свобода" з посиланням на пресслужбу ОБСЄ

Пряма мова: "9 листопада сторони почали відновлене відведення сил і засобів у районі Петрівського. Представники ОРДО, зі свого боку, повідомили про його завершення того самого дня, а українська сторона – вчора, 11 листопада. 

СММ ОБСЄ чекає на офіційне повідомлення сторін про завершення відведення не пізніше ніж завтра. Також не пізніше, ніж завтра, в районі Петрівського мають розпочатися роботи з розмінування."

Деталі: За його словами, розмінування на ділянці розведення у Золотому триває.

Він додав, що на ділянці розведення у Станиці Луганській роботи з відновлення моста через річку Сіверський Донець проходять успішно.

Що було раніше: У понеділок, 11 листопада завершилася практична фаза розведення сил та засобів на лінії розмежування біля населеного пункту Богданівка та Петрівське Донецької області.

Нагадаємо:

  • Після розведення сил у Петрівському і Золотому штаб планував почати розведення у районі Богданівки, потім – ще на 4-х ділянках, а тоді вже вздовж усієї лінії зіткнення.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: