Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В районі Петрівського розмінували 12 гектарів території

Понеділок, 18 листопада 2019, 05:24

Піротехніки ДСНС з початку робіт обстежили територію площею 12 гектарів та знешкодили 89 одиниць вибухонебезпечних предметів.

Джерело: сайт ДСНС

Деталі: З 13 листопада вибухотехніки почали розмінування в районі розведення сил біля населених пунктів Петрівське-Богданівка Волноваського району Донецької області.

 
Піротехніки ДСНС з початку робіт обстежили територію площею 12 гектарів та знешкодили 89 одиниць вибухонебезпечних предметів.
ДСНС

Дослівно: "Станом на 14:00 17 листопада піротехніками ДСНС України обстежено територію площею 2,6 га, було вилучено та знешкоджено встановленим способом 40 одиниць вибухонебезпечних предметів та 35 одиниць набоїв різного калібру."

Передісторія:

  • 11 листопада завершилася практична фаза розведення сил та засобів на лінії розмежування біля населеного пункту Богданівка та Петрівське Донецької області.
  • Там почалися роботи з розмінування.
  • Після розведення сил у Петрівському і Золотому штаб планував почати розведення ще на 4-х ділянках, а тоді вже вздовж усієї лінії зіткнення.
  • Голова комітету нацбезпеки, нардеп від "Слуги народу" Олександр Завітневич заявив, що нових етапів розведення на Донбасі не планують до зустрічі в Нормандському форматі.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування