Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зеленський: У Кварталі 95 величезна кількість жителів з окупованого Донбасу

Вівторок, 10 грудня 2019, 01:11
Зеленський: У Кварталі 95 величезна кількість жителів з окупованого Донбасу

Президент України Володимир Зеленський заявив, що в компанії "Квартал 95" працює велика кількість людей, які виїхали з окупованого Росією Донбасу.

Джерело: Зеленський за підсумками зустрічі в Парижі

Пряма мова: "Ми в Мінську засідаємо, тристороння група і там є представники..ми їх називаємо сепаратисти. Представники ось значить цих товаришів сепаратистів. І вони як би жителі окупованого Донбасу. А у мене величезна кількість друзів жителі окупованого Донбасу, інтелігентних людей, що втекли від куль, втекли від вибухів. Втратили там свій будинок, нерухомість, близьких. Вони сьогодні живуть на території яку контролює незалежна Україна. Я з ними в діалозі".

"Чи готовий я з ним контактувати? Я кожен день..я вам більше скажу, компанія в якій я працював до президентства - студія квартал 95, в ній дуже багато людей, величезна кількість людей, які жителі окупованого Донбасу".

Деталі: Президент додав, що жителі окупованого Донбасу, які живуть на тимчасово непідконтрольній території України, працюють в школах на території так званих республік. "Або навпаки, і таких..ви приїдете, я вам покажу"

Читайте також: 5 нормандських зустрічей до Зеленського. Як Україна домовлялась про мир

"Вибори, Конституція та "представники Донбасу": на що погодиться Зеленський на саміті в Парижі"

 Не довіряти Путіну і не лишатись віч-на-віч. Поради Порошенка Зеленському на саміт у Парижі

Передісторія:

Микола Донев, УП
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування