Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Кремлі заявили, що до порозуміння Путіну із Зеленським далеко

Неділя, 15 грудня 2019, 10:41
У Кремлі заявили, що до порозуміння Путіну із Зеленським далеко

Прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що главі РФ не вдається досягти згоди з цілої низки питань з президентом України Володимиром Зеленським.

Джерело: фрагмент інтерв'ю Пєскова, показаний в неділю на "Первом канале", повідомляє ТАСС

Дослівно: "Путін і Зеленський почали розмовляти один з одним. Знову ж таки, вони далекі від порозуміння з цілої низки питань, вони використовують різну термінологію".

Деталі: Пєсков також уточнив деталі розмови Путіна і Зеленського в ході зустрічі "Нормандської четвірки" у Парижі.

Дослівно: "Я думаю, що хвилин 10-15 вони проговорили віч-на-віч, що не так коротко. Потім їх перервав президент Емманюель Макрон який наполягав на продовженні роботи у нормандському форматі".

Читайте також: 

Перша нормандська: як та у чому Зеленський переміг Путіна на саміті в Парижі

Офіс президента опублікував комюніке паризького саміту. Повний текст

Нормандія 2019 відбулася. Перша реакція соцмереж

5 нормандських зустрічей до Зеленського. Як Україна домовлялась про мир

Нагадаємо,

  • 9 грудня у Парижі відбулася зустріч лідерів країн "нормандської четвірки", де президенти Франції, України, Росії та канцлер Німеччини досягли низки домовленостей щодо мирного врегулювання конфлікту на Донбасі.
  • В рамках "Норманді" відбулася двостороння зустріч президентів України і РФ. Переговори тет-а-тет тривали менше півгодини.
  • Джерела УП повідомляли, що президент України і президент РФ говорили про вибори на Донбасі і відновленні українського контролю над кордоном, але якихось домовленостей не досягли, разом з тим погодили новий обмін утримуваними.
  • Після саміту Путін заявив про криваві наслідки, якщо Україна отримає контроль над кордоном між Росією і тимчасово непідконтрольною територією Донецької і Луганської областей.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування