Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новини 24 січня: Порошенко в ДБР, коронавірус в Україні

П'ятниця, 24 січня 2020, 19:56
Новини 24 січня: Порошенко в ДБР, коронавірус в Україні

Порошенко і половина його фракції прийшли у ДБР, в Україні перевіряють на коронавірус одну особу — новини, які були актуальні 24 січня.

Про Порошенка

Петро Порошенко прийшов на допит до Державного бюро розслідувань разом з адвокатами. Також у цей час хотіли зайти в ДБР і депутати фракції "Європейської солідарності", але охорона пропустила лише Порошенка і його захисників.

Державне бюро розслідувань розцінює як втручання у роботу бюро спроби народних депутатів України увійти у приміщення правоохоронного органу.

Порошенко після допиту у ДБР заявив, що у відомстві спеціально призначають йому допити під час запланованих міжнародних візитів.

Про коронавірус

Кількість загиблих унаслідок коронавірусу в Китаї зросла до 26 — влада Китаю ізолювала 13 міст провінції Хубей через вбивче захворювання.

Українські епідеміологи вже дослідили 3 випадки захворювань, де була підозра коронавірусу, два з них не підтвердилися, ще один досліджують.

У Шанхаї вилікували і виписали з лікарні першу хвору пацієнтку, у якої діагностували новий тип коронавірусу.

Про телеграм-канал "Української правди"

Щойно стало відомо, що у "Української правди" є новинний телеграм-канал "УП. Стрічка". На нього вже підписалося шість тисяч людей і кількість підписників стрімко зростає.

Як повідомляють наші джерела, на каналі оперативно публікують найважливіші та найцікавіші новини з України та світу. Один зі співрозмовників УП дуже радив підписатись на цей канал.

Про інші важливі новини

Президент Європейської ради і президентка Європейської комісії у Брюсселі підписали угоду про вихід Британії з Європейського союзу.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура закрила кримінальне провадження проти колишнього голови ЦВК Михайла Охендовського, якого підозрювали в хабарі, отриманому з "чорної каси" Партії регіонів.

Печерський суд Києва відпустив медсестру Яну Дугарь, підозрювану у причетності до вбивства журналіста Павла Шеремета, під нічний домашній арешт.

У Верховній Раді пропонують створити "економічний паспорт українця", на який по досягненню 18-ти річчя будуть виплачуватися кошти з "Фонду майбутнього", який акумулюватиме 1% від реалізації всіх корисних копалин щорічно.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування