Головні новини п’ятниці і ночі: Порошенко в ДБР, коронавірус в Україні

Субота, 25 січня 2020, 07:00

Порошенко і половина його фракції прийшли у ДБР, в Україні перевіряють на коронавірус одну особу — новини, які були актуальні 24 січня.

Про Порошенка

Петро Порошенко прийшов на допит до Державного бюро розслідувань разом з адвокатами. Також у цей час хотіли зайти в ДБР і депутати фракції "Європейської солідарності", але охорона пропустила лише Порошенка і його захисників.

Державне бюро розслідувань розцінює як втручання у роботу бюро спроби народних депутатів України увійти у приміщення правоохоронного органу.

Порошенко після допиту у ДБР заявив, що у відомстві спеціально призначають йому допити під час запланованих міжнародних візитів.

Про коронавірус

Кількість загиблих унаслідок коронавірусу в Китаї зросла до 26 — влада Китаю ізолювала 13 міст провінції Хубей через вбивче захворювання.

Українські епідеміологи вже дослідили 3 випадки захворювань, де була підозра коронавірусу, два з них не підтвердилися, ще один досліджують.

У Шанхаї вилікували і виписали з лікарні першу хвору пацієнтку, у якої діагностували новий тип коронавірусу.

Про телеграм-канал "Української правди"

Щойно стало відомо, що у "Української правди" є новинний телеграм-канал "УП. Стрічка". На нього вже підписалося шість тисяч людей і кількість підписників стрімко зростає.

Як повідомляють наші джерела, на каналі оперативно публікують найважливіші та найцікавіші новини з України та світу. Один зі співрозмовників УП дуже радив підписатись на цей канал.

Про інші важливі новини

Президент Європейської ради і президентка Європейської комісії у Брюсселі підписали угоду про вихід Британії з Європейського союзу.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура закрила кримінальне провадження проти колишнього голови ЦВК Михайла Охендовського, якого підозрювали в хабарі, отриманому з "чорної каси" Партії регіонів.

Печерський суд Києва відпустив медсестру Яну Дугарь, підозрювану у причетності до вбивства журналіста Павла Шеремета, під нічний домашній арешт.

У Верховній Раді пропонують створити "економічний паспорт українця", на який по досягненню 18-ти річчя будуть виплачуватися кошти з "Фонду майбутнього", який акумулюватиме 1% від реалізації всіх корисних копалин щорічно.

У Болгарії затримали організатора нападу на Катерину Гандзюк – Олексія Москаленка (Левіна).

Президент Володимир Зеленський розповів, що не міг одразу повідомити про те, що літак компанії МАУ збили іранські військові, хоча версія "технічної несправності" було виключена. 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News