Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головні новини четверга і ночі: Ахметов, Пінчук і Порошенко очолили рейтинг Forbes, доля Онищенка

П'ятниця, 29 травня 2020, 08:00

Ахметов, Пінчук і Порошенко очолили рейтинг Forbes, Німеччина відмовила Онищенку у притулку і просить покинути країну — актуальні новини 28 травня.

Про найбагатших

Forbes вперше з 2016 року опублікував список 100 найбагатших бізнесменів України — рейтинг очолив Рінат Ахметов з капіталом в $2,8 млрд. На другому місці — Віктор Пінчук з $1,4 млрд, на третьому — Петро Порошенко з $1,4 млрд.

Про Онищенка

У Німеччині відмовили надати політичний притулок екснардепу Олександру Онищенку, якого підозрюють в організації "газових схем".

Про телеграм-канали Української правди

Багато пишемо про коронавірус і не тільки у наші Telegram-канали.

УП. Стрічка — короткі та оперативні новини про те, що відбувається прямо зараз;

УП. Кляті питання — відповіді на найпоширеніші питання, стислий переказ публікацій, підсумкові новини дня.

Радимо підписатися, на обидва канали, щоб бути в курсі найголовніших подій, важливої інформації та нічого не пропустити.

Про інші важливі новини

Якщо 30 травня запуск космічного корабля компанії SpaceX Crew Dragon відбудеться, то екіпаж пілотованої місії зможе потрапити на борт МКС вже 31 травня.

Укрзалізниця з 1-го червня відновлює рух 214 приміських електричок в 10 областях, які прийняли рішення про послаблення карантину.

Слідчі нацполіції, які розслідують вбивство Павла Шеремета, змінили маршрут чоловіка та жінки, які підкладали вибухівку під авто журналіста, щоб версія виглядала переконливою.

В Україні з’явиться міністр з розвитку космічної галузі — про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов.

Петро Порошенко попросив Музей Івана Гончара організувати виставку 22-23 травня після відеовиклику на допит у Державне бюро розслідувань.

В Україні зафіксовано 22 382 випадки захворювання на коронавірус — за добу кількість хворих зросла на 477. Внаслідок ускладнень померли 669 осіб, 8439 пацієнтів одужали.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування